2022. május 19., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata biztonsági okok miatt a január 27-én, csütörtökön 18.30 órára tervezett A Patkányok című előadása helyett az Abszint című produkcióját tűzi műsorra.

 A már megvásárolt jegyek előzetes helyfoglalással felhasználhatók az Abszint című produkcióra, vagy az idei évad végéig bármely (azonos értékű jeggyel rendelkező) előadás alkalmával. A közönség részvételi szándékát január 27-én reggel 8 óráig a secretariat@teatrunational.ro címen jelezheti. 

 A jegyek értékének visszaváltására január 31-ig van lehetőség, írásbeli igénylés, valamint a megvásárolt jegyek felmutatásával. Az online vásárolt jegyek esetében a kérvényt és a kérvényhez csatolt megvásárolt jegyet – fotózott vagy szkennelt formában – a secretariat@teatrunational.ro címre lehet benyújtani. A jegypénztárnál vásárolt jegyek értéke személyesen, a színház jegypénztárában, hétköznapokon 9–18 óra között igényelhető vissza.

 Abszint – Írta és rendezte: Olt Tamás

  A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata és a kaposvári Csiky Gergely Színház közös produkciója.

 Szereplők: Sebestyén Aba, Berekméri Katalin, László Csaba, Tollas Gábor. Díszlettervező: Pintér Réka; jelmeztervező: Lakatos Márk; koreográfus: Gulyás Anna; jelmeztervező asszisztens: Moldován Orsolya; zenei vezető: Apostolache Kiss Zénó.

 A 12 éven felülieknek ajánlott, román felirattal követhető előadás változatlan időpontban, január 27-én, csütörtökön 18.30 órától a Színház Kistermében tekinthető meg. Az előadás a járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhellyel és a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. Jegyek a színház nagytermi jegypénztárában (nyitvatartás hétköznapokon 9–18 óra között, telefonszám: 0365 806 865), a helyszínen előadás előtt egy órával, valamint online a Biletmaster oldalán válthatók: 

https://teatrunational.biletmaster.ro/hun/Event/44003489/Abszint.

Megértésüket köszönjük!

PR-titkárság